top of page

Egyéni egyeztetés alapján indul a képzés

|

Budapest

7 CHAKRA MENTORPROGRAM

A hetes szám jelentése a legtöbb kultúrában a teljességet jelenti. A tökéletes beteljesült érzet, és a harmónia megtestesítője. Az elmúlt éveim legkomplexebb, és egyben legletisztultabb mentorprogramját hoztam el Nektek, melyet saját bőrömön, és hozzám közel álló szeretteimen hangoltam tökéletesre.

7 CHAKRA MENTORPROGRAM
7 CHAKRA MENTORPROGRAM

Idő & Helyszín

Egyéni egyeztetés alapján indul a képzés

Budapest, Budapest, Csata u. 31-A 402, 1135 Magyarország

Az eseményről

A finomhangolás eredménye egy 7 hetes program, melyben a hangtálak, az életmód, a fitoterápia, a relaxáló stresszt oldó érintés, masszázs, energetizáló mantrák megtanulása, és a hatha jóga tradícionális tanítása kap szerepet. Előtérbe hozza a nehézségeket, és kisimítja azt, ami oldódásra szorul, a sémáid oldásában nyújt segítséget.

7 alkalmon át tartó chakra harmonizálás, hogy a nyárba lépve, ne depresszíven sétálj bele az őszbe, és az elmúlást ne negatív változásként éld meg, ahogyan én is tettem korábban.

Veled tartok, segítelek, hogy igazán elkezdj érezni, intuícióidra figyelni, és tetőtő talpig harmóniába kerülj önmagaddal, és a külvilággal.

Abban rejlik különlegessége, hogy minden évben összesen 2x ismétlem meg majd a programot, és mindössze 7 embert tudok egyszerre elindítani.

Oktató: Demeter Dóra

Időpont: Egyéni egyeztetés alapján 2024. július 31-ig bezárólag

Képzés ára: 150.000Ft, melyből a programra való jelentkezéshez 30.000Ft foglaló befizetése szükséges, a fennálló összeget banki utalással és készpénzzel is ki lehet egyenlíteni. Két részletben való fizetésre is van lehetőség.

Tanúsítvány: Minősített tanúsítvány a kurzus elvégzéséről, ez jógaoktatásra nem ad jogosultságot.

Lemondási feltételek: A képzés megkezdése előtt díjmentesen lemondható, azonban a befizetett 10.000Ft foglaló nem visszatérítendő. Betegség vagy utazás miatt a kezdés 1 héttel csúsztatható. Ha a képzési idő alatt a tanítvány megszakítja a tanfolyamot, a képzés díja az oktatót illeti.

Részletek

7 alkalom, melyre 10 hét áll rendelkezésre.

Energetikailag számomra is rengeteg befektetést igényel, így megfelelő módon, így tudlak benneteket támogatni.

A mentorálás tartalma:

🔴 7 teljesen privát 90 perces alkalom

🟠 A te utadhoz kivalasztott illóolaj, mely csak a tiéd, s ezt otthon is használhatod.

🟡 Folyamatos konzultáció

🟢 1 alkalom 90 perces jógaóra érintésterápiával

🔵 6 alkalom 90 perces hangfurdő, érintésterápia, fitoterápia, chakra harmonizáló kezelés

🟣 Fitoterápiához személyreszabott bio teacsomag, útmutatás, és összehangolás, hogy mikor, mit, és mennyi ideig fogyassz.

⚪️ Saját utadhoz mérten hálafonál, a te kristályoddal személyreszabottan elkészítve

A mentorprogram csak teljes egészében vehető igénybe, részleges mentorálásra ezesetben nincs lehetőség.

Jelentkezés

  • 7 CHAKRA MENTORPROGRAM

    A foglaló befizetésével biztosítod helyedet az eseményen, a fennmaradó 140.000 forint később fizetendő! Az előleg összege kizárólag a befizetést követő 24 órán belüli lemondás esetén jár vissza. Ezen felüli lemondás esetén a teljes összeg nem visszatérítendő.

    10 000,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page