top of page

jún. 23., V

|

Budapest

HANGFÜRDŐ: BÍZZ AZ INTUÍCIÓDBAN

Szeretettel várlak a hangfürdőmre, ahol megtapasztalhatjátok a hangtálak nyújtotta teljes ellazulást, ezzel megújítva az energiáinkat az új hét kezdetére.

HANGFÜRDŐ: BÍZZ AZ INTUÍCIÓDBAN
HANGFÜRDŐ: BÍZZ AZ INTUÍCIÓDBAN

Idő & Helyszín

2024. jún. 23. 17:00 – 18:15

Budapest, Budapest, Csata u. 31-A 402, 1135 Magyarország

Az eseményről

A hangtálak varázslatos hangszerek amelyek imák, rituálék, szertartások, meditációk és relaxációs gyakorlatok gyakori kísérői a nyugtató hangjuk miatt. Az egységes hangzás segít a meditáció elmélyítésében, az idegrendszer megnyugtatásában, valamint a test és a lélek mély relaxációjában.

  • Fizikai hatások közé tartozik a mély relaxáció általi izomregeneráció, így oldva a feszülséget a fejben, a gerincben és a vállban, migrénellenes szerepe is van, illetve javítja a keringést.
  • Az elméd nyugtatása által mentális és érzelmi hatásait is tapasztalni fogod. Ezek közé tartozik a koncentráció erősítése, önbizalom növelése, és a kreativitás és produktivitás hatékonysága.
  • Mindezek által a spirituális hatásukat is kifejtik, pozitív energiát fejt ki a belső világunkra és megtisztítja a csakrákat.

Szeretettel várom minden csatlakoznivágyót!

\\ Információ

Oktató: Demeter Dóra

Időpont: 2024.06.23. vasárnap

Helyszín: Yoga Labor Studio

Részvételi díj: 6900Ft/fő

Kényelmes ruházatban érkezz, a többit mi biztosítjuk!

\\ Lemondási feltételek

Az esemény előtt 24 órával való lemondás esetén az összeg visszafizetésre kerül, azonban 24 órán belül nem visszatérítendő.

Esemény megosztása

bottom of page