top of page

STUDIO SZABÁLYZAT

A YOGA LABOR csapatával közösen a  következő szabályokat és irányelveket hoztuk létre annak érdekében, hogy minden vendégünk számára biztonságos és kellemes környezetet biztosítsunk. Kérjük, olvasd el és tartsd be ezeket az irányelveket a közösség egészének jólétéért.

 1. Regisztráció és Belépés
  Minden résztvevőnek regisztrálnia kell a csoportos és privát órákra előzetesen. Kérjük, érkezz időben, hogy elegendő idő álljon rendelkezésére a belépéshez és a matracod elhelyezéséhez. 
   

 2. Érkezés
  A STUDIO pontos címe: 1135 Budapest Csata utca 31./A 402. A STUDIO a negyedik emeleten található, a 402-es kapucsengővel érhető el. Lift biztosítja az akadálymentes elérést. A STUDIO a csoportos és privát órák előtt és után 15 perccel nyit és zár. Kérjük vedd figyelembe érkezésed tervezésekor.
   

 3. SHOP termékek átvétele
  A STUDIO a csoportos és privát órák előtt és után 15 perccel nyit és zár. Ekkor tudod átvenni a SHOP-ban megrendelt termékeidet. Csak mutasd fel a rendelésszámot az oktatónak és akár már viselheted/használhatod is az általad vásárolt terméket. Ha nem vagy benne biztos, mikor tudnád átvenni, írj nekünk e-mailt a yogalaborstudio@gmail.com címre.
   

 4. Felszerelés és Ruha
  Érkezz kényelmes, rugalmas ruházatban. A STUDIO-ban is van lehetőség átöltözni, de ha tudsz érkezz átöltözve. A jógamatracot, törülközőt, pokrócot, jóga segédeszközöket és frissítő italt mi biztosítjuk. Oktatóink felveszik veled a kapcsolatot, ha bármi egyébre is szükség lehet (pl. pulcsi, zokni, stb.)
   

 5. Mobiltelefonok és Zavaró Eszközök
  Kérünk ne használd a mobiltelefonod, és legyen kikapcsolva vagy csendes üzemmódban az órák alatt. Ha szeretnél fotót/videót készíteni gyakorlásodról, erről kérdezd meg oktatónkat illetve a többi gyakorlótársadat a helyszínen. 
   

 6. Csend és Nyugalom
  Kérünk, hogy tartsd tiszteletben a többi résztvevő csendjét és nyugalmát. Az órák végeztével csenben hagyd el a termet, tiszetelben tartva, hogy lehet második még pihennek a relaxációt követő percekben.
   

 7. Testi és Mentális Egészség
  Kérünk, hogy csak akkor vegyél részt a jógaórán, ha teljesen egészségesnek érzed magad, és nincs semmi olyan állapotod, ami megakadályozná a részvételt. Ha bármilyen egészségügyi problémád van, amit megosztanál oktatónkkal, a foglaláskor jelezheted ezt.
   

 8. Tisztelet és Biztonság
  Kérünk, hogy tartsd tiszteletben az oktatót és a többi résztvevőt. Minden gyakorlatot saját fizikai korlátaid figyelmbe véve végezz. Ha bármilyen fájdalmat vagy kényelmetlenséget érzel, kérjük, azonnal hagyd abba a gyakorlatot, és tájékoztasd az oktatót. Kérjük, hogy segíts a terem tisztán és rendezetten tartásában és távozáskor hagyd a termet úgy, ahogy azt találtad.
   

 9. Átütemezés és Lemondás
  Csoportos jógaóra jegyedet a honlapon/applikáción keresztül tudod megvásárolni bankkártyás fizetéssel. Fizetéskor lehetőség van bérlet vásárlásra is. Ehhez a Fizetés legördülő mezőnél válaszd ki a neked megfelelő csomagot. A bérletek pontos leírását a Bérletek menüpont alatt találod. Az órára való jelentkezés a kezdés előtt 3 órával zár. Ha szeretnél csatlakozni, írj nekünk a yogalaborstudio@gmail.com címen és ha van még hely, felvesszük veled a kapcsolatot. Foglalásod a jógaóra kezdete előtt 3 órával mondhatod le vagy ütemezheted át egy másik órára díjmentesen. Ezen felüli lemondás esetén a teljes összeg felszámolásra kerül/az alkalom bérletedből levonásra kerül. 

  Privát jógaóra jegyedet a honlapon/applikáción keresztül tudod lefoglalni, részletfizetéssel, kizárólag bankkártyával. A fennmaradó részt  a helyszínen tudod fizetni a jógaóra előtt készpénben vagy banki utalással az oktatóval egyeztetett módon. A teljes ár később változhat a választott privát óra típusától függően.  Az órára való jelentkezés 24 órával a kezdés előtt zár. Ha szeretnél mégis jönni, írj nekünk a yogalaborstudio@gmail.com címen és ha van még hely, felvesszük veled a kapcsolatot. Foglalásod a jógaóra kezdete előtt 24 órával mondhatod le vagy módosíthatod egy másik órára díjmentesen. Ezen felüli lemondás esetén a teljes összeg felszámolásra kerül. 

Köszönjük, hogy elolvastad és betartod a STUDIO szabályzatát. Reméljük, hogy jólétet biztosító élményben lesz részed nálunk.
Namaste!

 

Jelen STUDIO Szabályzat a honlap publikálásától érvényes.

bottom of page